ACCESSORI ORIGINALI Huracán

De originele accessoires van Automobili Lamborghini zijn ontworpen ter bescherming van uw auto, maar ook om deze een bijzondere look te geven. Er is ruim keuze uit accessoires voor extra veiligheid en bescherming, voor verfraaiing van het interieur of het exterieur en voor de sport- en multimedia liefhebber.

Laat op uw eigen manier zien hoeveel u om uw Lamborghini geeft. Ontdek de accessoires die kwaliteit, functionaliteit en design perfect combineren.

AERODYNAMIC KIT

De nieuwe technologische Aerodynamische kit behandelt uw Huracán tot een agressieve splitter, sideskirts en achterdiffusor, die een assertieve, exclusieve uitstraling met aandacht voor de kleinste details. Nauwkeurige aerodynamische analyse garandeert hoge prestaties onder alle omstandigheden zonder de veiligheid en rijeigenschappen te verwaarlozen. De kit is beschikbaar voor Huracán LP 580-2 Coupé en Spyder en is voorzien van een originele achtervleugel.

Voorlamellen

Voor het eerst gepresenteerd op de Huracán GT3 en SuperTrofeo, de voorste lamellen zijn ontwikkeld om op elke Huracán-versie te passen, biedt een agressieve uitstraling en de toegevoegde koolstofvezel touch om de buitenkant van het voertuig te voltooien.

Image
Image
Image
Huracan
Image

De brochure met originele Lamborghini Huracán accessoires download u hier

Wij werken uitsluitend met originele Lamborghini onderdelen, welke zijn ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Lamborghini. Ze zijn optimaal op elkaar afgestemd, passend binnen Lamborghini's lange traditie van uitmuntende prestaties. Aangezien de meeste Lamborghini's uitgroeien tot ware collector’s items, kunnen alleen originele Lamborghini onderdelen de waarde van uw Lamborghini garanderen. Voor meer informatie of bestellingen kunt u contact opnemen met onze afdeling Lamborghini Parts & Accessories via tel: 088 180 1963 of via parts@lamborghini-rotterdam.nl