LAMBORGHINI AANKOOPKEURING

LAMBORGHINI AANKOOPKEURING

Liefde kan blind maken. Heeft u uw oog laten vallen op een gebruikte Lamborghini (elders aangeschaft)? Maak dan gebruik van de aankoopkeuring die we bij Lamborghini Rotterdam aanbieden. Dat biedt u meer zekerheid over uw eventuele aankoop. Bij Lamborghini in Rotterdam kunt u gebruik maken van de kennis en expertise van onze Lamborghini-specialisten. Door onze jarenlange ervaring met nieuwe en gebruikte modellen, weten we precies waar we op moeten letten. Het behoedt u mogelijk voor een miskoop die u veel geld kan kosten.

VIJF VOORDELEN VAN EEN AANKOOPKEURING

Nadat u bij het Lamborghini Rotterdam een aankoopkeuring heeft laten uitvoeren, weet u veel meer over de staat van onderhoud en algehele conditie van de auto. En daarmee kunt u beter inschatten of deze Lamborghini u het plezier en de zorgeloosheid gaat brengen dat u verwacht. Vijf redenen om voor een aankoopkeuring te kiezen:

  • Controle van het onderstel, de carrosserie, motor, versnellingsbak en stuurinrichting
  • Inspectie van vitale punten en onderdelen
  • Analyse van de laklaag (origineel, bijgewerkt of overgespoten)
  • Rapportage waarmee u sterker staat bij de onderhandeling tot aankoop
  • Meer zekerheid over uw mogelijke investering.
Image
Image
Image
Image
Lamborghini Aankoopkeuring

WE NODIGEN U PERSOONLIJK UIT

Bij Lamborghini Rotterdam kunnen we ons voorstellen dat u bij de aankoopkeuring aanwezig wilt zijn. We adviseren dat ook. Want het is belangrijk dat u zelf ziet in welke toestand de auto technisch verkeert. Daarnaast kunnen we u tekst en uitleg geven over de bijzonderheden die we aantreffen. Zo krijgt u meteen al een goed beeld van uw beoogde droomauto. U krijgt van de keuring een compleet rapport, eventueel aangevuld met een gedetailleerde offerte waarin de noodzakelijk en wenselijke reparaties op een rijtje staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de noodzakelijke munitie om uw aankoop op een goede manier af te ronden.

Een aankoopkeuring bij Lamborghini Rotterdam kost € 499,- inclusief BTW. Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact op via tel: +31 88 180 19 63 of via onderstaand formulier. 

 

Contact Opnemen

Bent u reeds klant bij ons?
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.